Jobba hos oss

Vi är ett modernt byggföretag och vi vet att mångfald bygger framgång

Hos oss är alla välkomna som har yrkesstolthet, som får energi av att nå mål tillsammans med andra, som har högt engagemang och som sätter kunden i fokus.

Vi erbjuder dig en spännande miljö, intressanta och varierande uppdrag och möjligheten att få vara med på resan i ett företag med stark framåtanda och korta beslutsvägar.

Är du intresserad att bli en del av vårt team så är du välkommen att söka ledig tjänst eller skicka in en spontanansökan genom att maila till info@fagerheim.se

Är du en engagerad lagspelare med högt kundfokus som har erfarenhet från att leda byggprojekt framgångsrikt? Stämmer nedan beskrivning in på dig? Vill du jobba i ett företag med korta beslutsvägar och stark framåtanda? Då är vi intresserade att komma i kontakt med dig.

Du har gedigen erfarenhet från ledande roller som byggledare, byggprojektledare eller platschef. Du har relevant utbildning samt ett stort tekniskt kunnande och god datorvana. Du är ansvarsfull, flexibel och trivs i kontakten med kund. Du är en duktig ledare som har förmågan att leda ditt team och projekt mot uppsatta mål. 

Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi utgår ifrån Ludvika och B-körkort är ett krav.

Vill du jobba i ett företag med korta beslutsvägar och stark framåtanda? Har du yrkesutbildning och erfarenhet av rollen som yrkesarbetare? Stämmer nedan beskrivning in på dig? Då är vi intresserade att få kontakt med dig!

Du är en engagerad lagspelare som trivs att jobba mot uppsatta mål, självständigt såväl som i grupp. Du är ansvarsfull, flexibel och har en positiv attityd. Du trivs i kontakten med kund och är serviceinriktad. Du har yrkesstolthet och sätter en ära i att leverera i tid med kvalitet.

Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi utgår ifrån Ludvika och B-körkort är ett krav.

Hej, Tobbe här!

Jag har arbetat som snickare sedan jag gick ur gymnasiet för 12 år sedan. Jag började min anställning på Fagerheim i September 2019. Det bästa med oss är alla bra kollegor. Många av oss har arbetat ihop sedan tidigare och vi har tillsammans bildat ett toppen gäng.

Tobias Jansson

YRKESARBETARE

Offertförfrågan

Välkommen att kontakta oss för offert

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.