Ängshagen, Sala

Ängshagen, Sala

Parhus i New England-stil med ljusa tilltalande materialval

Spela videoklipp

Brf Ängshagens Allé

Tolv parhus i två plan i New England-stil med fasad i liggande träpanel och spröjsade fönster. Boarea om ca 99 välplanerade kvadratmeter. Allmänt gällande interiören: Ljusa tilltalande materialval, två badrum, egen tvättstugedel, fullutrustat kök, 3-4 sovrum. Parkettgolv, målade väggar och tak, uppvärmning via vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan. Våtutrymmen och hall med klinkersatt golv. Carport med kallförråd.

Besök gärna hemsidan och mäklare för mer information och intresseanmälan för detta bostadsrättsprojekt som planeras på Ängshagen med byggstart i september 2019.

Beställare

Framfast

Ort

Sala

Byggår

Byggstart i september 2019

Fårhushagen, Strängnäs

Fårhushagen, Strängnäs

Modernt kedjehus med välplanerad planlösning och trädgård i populärt villaområde

Spela videoklipp

Brf Pollux

I det nya området Fårhushagen planeras det byggas tolv stycken genomtänkta och flexibla kedjehus i Brf-form i redan etablerat, populärt villaområde. Kedjehusen har tillhörande trädgård, kallförråd och parkeringsplats. Området är barnvänligt med gångavstånd till fotbollsplaner, förskola, skola samt resecentrum för pendling. Husen är välplanerade med omsorgsfullt utvalda detaljer, sober färgsättning och högkvalitativa materialval, allt för att du ska trivas.

Generellt för bostaden: Välplanerad planlösning med två helkaklade badrum, ett på varje plan, båda utrustade med tvättställ, wc-stol, dusch med duschväggar. Separat tvättstuga på nedre plan med tvättho, värmepanna, tvättmaskin och torktumlare. Flexibel planlösning med tre sovrum, ett allrum med plats för TV-rum/kontor/spel- eller lekhörna. Detta passar både den lilla familjen och den lite större. Istället för att satsa på kostsam hantering av olika materialval har inredningen valts ut av arkitekt som har satt samman en enhetlig stil som passar och tilltalar dig som vill ha en modern bostad. Bostaden har vitmålade väggar och tak i samtliga rum. Köket har släta, ljusgrå luckor, ovan bänkskiva i laminat sitter stänkskydd av vitt kakel. Köksutrustningen består av spishäll, inbyggnadsugn, kyl/frys i fullhöjd, diskmaskin, mikro, fläkt. Samtliga vitvaror är rostfria av märket Siemens. Uppvärmningen sker via vattenburen golvvärme på hela nedre plan samt komplement av elradiatorer på övre plan. Badrum på övre plan har komfortvärme i form av el-buren golvvärme.

Besök gärna hemsidan och mäklare för mer information och intresseanmälan för detta bostadsrättsprojekt som planeras på Fårhushagen med byggstart i september 2019.

Beställare

Framfast

Ort

Strängnäs

Byggår

Byggstart i september 2019